مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت ملک

با سلام
حدود چند ماه گذشته 300 متر زمین از جانب مادرم بصورت قولنامه ای به نام من زده شد و قصد دارم مجوز ساخت بگیرم. منتها همسرم اصرار دارد که مجوز ساخت را به نام خودش بگیرد ایا چنین چیزی امکان‌پذیر است که زمین به نام زنی و مجوز ساخت به نام همسرش باشد و اگر چنین اتفاقی بیفتد چه حقی را برای همسرم در ارتباط با زمین بوجود می‌آورد لطفا راهنمایی بفرمایید که تبعات حقوقی این کار چیست

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین کاری نکنید
اگر شوهرتان قصد ساخت دارید می توانید مبایعه نامه تنظیم کنید که در کل زمین و بنا شریک باشید و سپس جهت اخذ مجوز ساخت اقدام کنید
در قرارداد خودتون قید کنید اگر شوهرتون ظرف دو سال نسبت به ساخت و تکمیل بنا اقدام نکند قرارداد شما منفسخ می شود و شوهرتون هیچ حقی نخواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید به ایشان وکالت دهید تا مجوز بنام خودش بگیرد در اینصورت بر اساس مجوز میتواند اقدام به ساخت کند باید یک قرارداد بین خودتان بنویسید و حقوق مالک و کسی که مجوز دارد مشخص شود