مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

باسلام و خسته نباشید
بنده یه کارگاه دارم با 4میلیارد سرمایه حالا یه دوست قدیمی دارم که همکاریم یعنی اون کابینت سازه منم تولیدی سرویس خواب می‌خوایم باهم شریک بشیم دونفره کاهامونو باهم کنیم یعنی هم کابینت سازی هم تولید خودشم قراره 1میلیارد سرمایه بیاره بی زحمت منو راهنمایی کنید که این شراکت بعداً به مشکل نخوره یه راهنمایی جامع

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
به یک وکیل متخصص در امور قراردادها مراجعه تا قرارداد خوبی در این زمینه برای شما نگارش نمایند