مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه طبقه پایین

سلام
ما به تازگی مستاجر شدیم و البته که به خاطر سکونتمان در طبقه چهارم و نبود آسانسور باعث ایجاد سرو صدا شد وما از همسایه آزرده شده‌ مان معذرت خواهی کردیم از آنجا که در طبقه چهارم آب با فشار کمتری هست ما مجبور شدیم پمپی برای فشار آب در منزلمان جای گذاری کنیم در ابتدا با مذاکره ما زمان تعیین شده ای برای استفاده از پمپ آب قرار دادیم ما به‌سختی می‌توانستیم از امکانات بهداشتیمان بهره مند بشیم اما باز هم سازش کردیم پس از گذشت 4 ماه و البته با مزاحمت همسایه مان باز هم سازش کردیم اما
همسایمان فردی بی نزاکت بود او هر وقت آزرده می‌شد در را محکم در راهرو ساختمان می بست طوری که تمام همسایگان ساختمان از او ناراضی بودنند او حتی با کوبیدن پایش چندین بار صدای هولناکی ایجاد کرد و البته با مشت به دیوار می کوبید حتی با صدای بلند در راهرو چندین بار به ما ناسزا می گفت
که البته ماهم بی تقصیر نیستم از آنجا که ما دو فرزند کوچک داریم اما بازهم تمام تلاشمان را می‌کنیم با اینکه کار دشواری است . اما ما چندین بار از او طلب بخشش کردیم
با این حال ایشون مارو تهدید کرد که از ما شکایت خواهد کرد و مارا بیرون خواهد انداخت
آیا او می‌تواند همچین کاری را انجام دهد؟