مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن وام بانک مسکن

وام بانک مسکن
سلام خسته نباشید
بنده ملکی را خریداری نمودم که دارای تسهیلات بانک مسکن
نام تسهیلات بنام شخص اول گیرنده تسهیلات خورده است و منزل را از شخصی خریداری کرده ام که اقساط بندی ملک را انجام داده است
در قرارداد محضری من تعهد محضری دادم به شخص اول گیرنده تسهیلات که اقساط را پرداخت کنم
و تا حالا تمام اقساط را پرداخت کردم
و به شخصی که ضامن وام شده چک تضمین پرداخت اقساط داده ام. همراه با چک یه برگه تعهدی دست نویس که قید شده من موظفم
1-اقساط رو پرداخت کنم
2- نسبت به تعویض ضامن اقدام کنم
3- کارهای گرفتن عرصه ملک رو انجام دهم
اینجانب تابه حال کل اقساط را پرداخت نمودم
کارهای عرصه را که مربوط به مسکن و شهرسازی میباشد کامل انجام دادم
مسثله اخر که سوال بنده میباشد در مورد تعویض ضامن است
به بانک مراجعه نمودیم و بانک مسکن گفت تعویض ضامن امکان پذیر نمیباشد تنها راه این است که نام گیرنده تسهیلات تغییر کند ان موقع تعویض ضامن امکان دارد
اینجانب نمیخوام نام من به عنوان تسهیلات گیرنده ثبت گردد
ایا دارنده چک با توجه به عنوان چک که قید شده بابت تضمین پرداخت اقساط
و نیز تعهد اشاره شده اینجانب در مجامع قضایی از من شکایت کند
ممنون میشم منو راهنمایی کنید منتظر پاسخگویی شما هستم تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما از ابتدا نیازی نبود این همه تعهد بدهید باید در بانک خریدار را تعویض می کردید......... شما چک صادر کردید و این چک می تواند شما را در برابر اشخاص ثالث محکوم نماید........... در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید