مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و عدم توجه همسایه به تعمیرات و خرید وسایل و لوازم مشاع

باسلام و احترام
مالک و ساکن یک آپارتمان 6 واحدی هستم و بیشتر از همه اهالی کار خدمات ساختمان و انجام امور مربوط را انجام دادم بنحوی که هرآنچه قابل تعمیر بود و میتوانستم خودم انجام میدادم و بعد از چندسال به نوبت بقیه واحدها بترتیب مسئول انجام خدمات و مخارج شدند ولی هرکس هزینه ای که بنفعش بود را انجام میداد. صورتجلسه ای از کارهای مورد نیاز تهیه شد و همه امضاء کردند بنده با توجه به موارد فوق الذکر و چکه کردن دیگ آبگرم موقع امضا نوشتم با رعایت اولویت
ولی بعداز آن یکی از اهالی درب ورودی حیاط را کنترلی و کل دیوارهای حیاط را سرامیک کرد
و بعد از آن واحد خود را فروخت و رفت، اینگونه کس که مدیر آپارتمان میشد کاری که در ذهن داشت رو انجام میداد ولی دیگ آبگرم رو هرکسی بنوعی چشم پوشی میکرد. بهمن ماه سال گذشته دیگ چنان سوراخ شد که هیچ کسی آنرا تعمیر نمیکرد و همسایه ها شفاها تعویض آنرا پذیرفتن ولی هیچ کس جلو نمی آمد و همه غیر از من و همسر و دخترم در آپارتمان بودیم و بقیه هفته ای یکبار یا کمتر میآمدند و میرفتن
همه جا بدنبال تعمیرکار میرفتم تا بالاخره یک نفر آمد و جوشکاری کرد و دیگ را دوخت با اینکار 14ماه آبگرم داشتیم و نهایتأ یک ماهی است که دیگ آبگرم از کار افتاد و من دوباره به ناچار مجبور به تهیه آبگرمکن دیواری برای واحد خودم شدم ولی الآن همان همسایه ها که هنوز هم حضور موقت دارند تصمیم به خرید دیگ فولادی بیش از ظرفیت آپارتمان دارند و انتظار دارند من هم با ایشان شریک باشم؟! لطفا رهنمون فرمایید.
باتشکر و تجدید احترام

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر شما تاسیسات گرمایش و آب گرم خود را کامل جدا کردید و خدماتی از آن موتور خانه و تاسیسات دریافت نمی کنید نیازی به پرداخت ندارید اما اگر از این تاسیسات خدمات می گیرید با رای اکثریت حاضرین در جلسه باید هزینه ها را پرداخت نمایید