مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام ‌من ‌یک ‌خودرو در بیست‌ روز پیش‌ فروخته‌ام ‌... فقط ‌قولنامه ‌جزو مدارک ‌فروش‌ خودرو‌‌ است ‌.. یک‌ هفته ‌پیش‌ قرار بوده ‌طرف‌ ماشین ‌رو به ‌اسم‌ خودش‌ بزنه ‌ولی‌ خبری‌ از ‌ایشان ‌نبوده ‌و من ‌هم ‌تماس‌ نگرفتم ‌... آیا می‌توانم ‌با توجه ‌به ‌این ‌که ‌مدارک‌ هنوز‌ به ‌اسم‌ ایشان ‌نیست‌ ... من ‌نیز ‌با ناآگاهی‌ از بازار ‌‌خودرو متضرر‌ شده‌ام‌ ... تکرار می‌کنم ‌فقط یک‌ برگ‌ قولنامه ‌ساده‌ در میان ‌ماست‌ ...
آیا با دستور قضایی ‌می‌تونم‌ خودرو را پس‌‌ بگیرم ‌....
با تشکر از راهنمایی های ‌خوبتون‌

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .قولنامه ساده اگرمشخصات وامضاء طرفین ونام وپلاک وقیمت خودرو درج شده باشد معامله قانونی وبعنوان یک سند قابل دفاع ولارم الاجراست.اگر درزمان فروش خودرو,قیمت واقعی آن در بازارباقیمتی که شمافروختید تفاوت فاحشی داشته,دادخواست فسخ معامله,بعلت غبن راتقدیم مرجع قضایی نمایید.