مشاوره حقوقی رایگان - فرار از صحنه تصادف

سلام. چند روز پیش درحال حرکت در اتوبان مدرس با اتومبیل خود بودم که ناگهان دیدم فردی با اتومبیل خود که انگار توحال خودش نبود لابه لای ماشینها حرکت زیگ زاگ یا به قول گفتنی لایی بازی میکرد. در اثر این حرکتهای مارپیچ به اتومبیل من برخورد کرد و پا به فرار گذاشت. با این که خسارت من کارشناسی شده چجوری میتونم توقیف پلاک ایشون رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

اگر شماره پلاک خودرو ایشان داشته باشید با شکایت در دادسرا میتوانید اقدام نمایید
در غیر این صورت با مراجعه با راهور آن منطقه درخواست بازبینی دوربین ها را بدهند . موفق باشید در صورت مشاوره تماس با دفتر 02177684200