مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و فرار

سلام خسته نباشید من امروز داشتم تو مسیر با ماشینم رانندگی میکردم یک نفر با ماشین زد بهم و فرار کرد منم پلاکش و برداشتم حالا باید چیکار کنم واسه پیدا کردنش؟؟؟

پاسخ ها :

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
نخست شکایت کیفری نمایید و سپس با همان شماره پلاک از راهور مشخصات هویتی شان را استعلام بگیرید. البته با دستور قضایی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا شکایت نمایید و درخواست ترسیم کروکی توسط کارشناس راهنمایی نمایید تا مقصر مشخص بشود و سپس در نمایندگی بیمه تشکیل پرونده نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید با استعلام از پلاک شناسایی می گردد