مشاوره حقوقی رایگان - نشت رطوبت از همسایه

سلام وقتتون بخیر، ما خونمون آپارتمانیه و دیوار از بیرون ایزوگامه، همون سمتم حیاط همسایه‌س و درخت انار و ... داره تو حیاطش
شاخه هاش ایزوگام رو سوراخ کرده و تو خونه‌مون دیواره ی اتاق خواب که تو کمد دیواری هست تو زمستون ها رطوبت و نم هست و قسمت هایی از دیوار داخلی خیس میشه. چطوری با این موضوع برخورد کنیم؟ به خودش گفتیم... درختایی رو زده ولی اون درخت اصلی انتها که میشه پشت کمد دیواری ما، اون رو دست نزده و احساس میکنم داره اذیت میکند یا حالیش نیست. چطور باید با این موضوع برخورد کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی بشه سپس طبق نظر کارشناس می توانید طرح دعوا کنید و خسارت خود را بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل نماییدبا نظر کارشناس می‌توانید دادخواست مناسب طرح کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

ابتدا تامین دلیل جهت کارشناسی ورود خسارت و سپس مطالبه آن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید درخواست تامین نمایید تا موضوع توسط کارشناس برسی شود و سپس اقدام به تنظیم دادخواست مطالبه خسارت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با تامین دلیل میتوانید مطالبه کنید یا دادخواست دهید مطالبه خسارت باجلب نظر کارشناس

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا اطمینان حاصل نمایید که نشت مزبور مربوط به درخت انار همسایه است در صورت حصول اطمینان خسارات وارده و علت آن را تامین دلیل نموده و مطالبه خسارت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل کنید تا مشخص شود رطوبت و نم زدگی بابت درخت همسایه هست سپس دادخواست رفع مزاحمت و مطالبه خسارت وضرر و زبان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید با جلب نظر کارشناس تا در این خصوص کارشناس نظر دهد سپس بر اساس آن دادخواست مطالبه خسارت دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق شورای حل اختلاف موضوع را تامین دلیل نموده و به طرفیت همسایه طرح دعوی مطالبه خسارت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تامین دلیل کنید تا موضوع کارشناسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری کارشناسی گردد