مشاوره حقوقی رایگان - بکارگیری در پست غیر سازمانی

باسلام.
من یک بهیار پیمانی در مرکز درمانی هستم .
مرکز بهداشتی که ما زیر نظر آن ها کار میکنیم با وجود این که پست سازمانی من بهیار هستش ومن در قسمت درمان کار میکنم برای من ابلاغ فروش تعرفه زدند .
و24ساعت در مرکز هستم و پاسخگوی بیمارانم حتی از نظر درمانی
من باهاشون صحبت کردم میگند که ما هماهنگ کردیم با حراست دانشگاه
گفتیم چون اضافه کار یا بیتوته می‌گیرند این هم انجام بدین .
در صورتی که فروش تعرفه اصلا در شرح وظایف من بهیار نیست.
حتی هیچی پولی بابت فروش تعرفه به من نمی‌دهند با وجود اینکه ابلاغ زدند. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید اقدام به شکایت نموده و یا از طریق سازمان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید