مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کارت

سلام.من یک شغل اینترنتی داشتم که مبلغی میگرفتم و خدماتی به مردم میدادم شغلم عوض کردم بعدش دیدم حسابم بسته شده زنگ زدم پلیس فتا گفت خانمی شکایت کرده برا99هزار تومن پولشو پس دادم ولی حسابم باز نشده چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به مرجع دستور دهنده‌ رجوع گردد
ممکن است تبعات بیشتری برای شما داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مبلغ را واریز کردید به پلیس فتا مراجعه نمایید یا با شاکی صحبت کرده و رسالت رضایت ایشان را بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از شعبه دستور مسدودی حسابتان موضوع را پیگیری بفرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق پلیس فتا میتوانید موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد فیش واریزی به مرجع دستوردهنده توقیفی حساب مراجعه نمائید و موجبات رفع مسدودی حساب بانکی خویش را فراهم بیاورید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پلیس فتا یا دادسرا مراجعه وپیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق مرجع دستور دهنده مسدودی حساب پیگیری نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام رضایت کتبی و رسمی در دفتر خانه از ایشان بگیرید و ببرید شعبه یا اینکه خود ایشان بره شعبه رضایت خودشو اعلام کنه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه و پیگیری نمایید