مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت ملک ورثه ای

با عرض سلام و احترام
ملک سند داری داریم که به نام مادرمون بوده و انحصار ورثه نشده و وراث هم مشکلی باهم ندارند ، قصد داریم ملک رو برای ساخت بصورت مشارکت به سازنده بدیم.
آیا قبل از انحصار وراثت اگه ملک تخریب بشه مشکلی بوجود میاد؟ دوم اینکه سازنده و مالک میتونن واحدها رو بصورت وکالت بفروشن؟

پاسخ ها :

مشارکت در ساخت ملک ارثی فروش وکالتی ملک مشارکت در ساخت ملک ارثی انحصار وراثت