مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

درود، ما یک منزل ورثه ای داریم که الان میخواهیم با پیمانکار به صورت مشارکت در ساخت بسازیم، مبلغ بلاعوضی که سازنده به ما میدهد چگونه بین خواهر و برادرها تقسیم میشود؟ آیا بصورت یک به دو است؟ یعنی یک سهم دختر میبرد و دو سهم پسر؟ یا همه بطور مساوی سهم میبرند؟ سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید طور دیگری توافق نمایید
اما اگر مطابق سهم الارث بخواهید اقدام نمایید ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند
بهتر است به یک وکیل متخصص رجوع کنید تا متنی تخصصی تنظیم گردد تا در آینده دچار خسران نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید در موارد وراثی هزینه ها و و سایر موارد پسر دو برابر دختر است