مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

درود، پدر و مادرم در قید حیات نیستند، ما منزل ورثه ای خود را بصورت مشارکتی با پیمانکار میخوایم بسازیم، سازنده مبلغی بلاعوض بابت ساخت به ما میدهند، این مبلغ چگونه بین برادر و خواهرها تقسیم میشود؟ آیا بصورت یک به دو یعنی یک سهم دختر و دو سهم پسر میبرد یا بصورت مساوی بین خواهر و برادر تقسیم میشود؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام به همان نسبت دختر یک سهم پسر دو سهم میباشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تقسیم ارث اموال متعلق به متوفی بین وراث، پسر دو برابر دختر تقسیم می شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ارس به صورت دو به یک می باشد ام مخارج ها 2 به 1 زیان‌ها هم همینطور