مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موبایل با رسید جعلی

بنده گوشی خود را فروش گذاشتم و خریدار با رسید جعلی گوشی منو خرید و من شکایت کردم و با توجه به مدارکی داشتم قاضی حکم منع تعقیب برای دزد گوشی دادن دوباره اعتراض کردم رد شد ، و بعد پیگیری که خودم کردم اون فرد الان تو زندان می‌باشد به جرم دزدی و سرقت ، الان من میتونم دوباره شکایت کنم از اون فرد و خسارت و هزینه گوشی را بگیرم

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

مجددا با همان موضوع طرح شکایت ممکن نیست.با مستندات خود با وکیل مشاوره نمایید تا پس از بررسی با عنوان دیگری شکایت مطرح نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه دلیل جدیدی برای اثبات اتهام پیدا کرده باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست حقوقی مطرح نمایید بعنوان مطالبه وجه گوشی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در شکایت سرقت اگر پذیرفته شده باید رد مال صورت گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما بستگی به متن دو شکواییه‌ قبلی شما دارد