مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر مغازه

سلام و خسته نباشی
وقتی شخصی مغازه ای را اجاره میدهد و صرفا با نوشتن در بنگاه بدون کد رهگیری و تمدید اجاره با توافق طرفین باشد مالیات بر درامد مستاجر و کلا مالیات درامد کار مستاجر در این مغازه بر روی مغازه و موجر حساب میشود یا بر روی کد ملی خود شخص مستاجر میاید
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از سازمان امور ماایاتی پیگیری کنید