مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان تعیین کارشناس دادگستری جهت قیمت گذاری ملک مشاع

با سلام خسته نباشید. سوالی داشتم می‌خواستم ببینم مدت زمان تعیین کارشناس از سمت شعبه اجرای احکام چه مدت طول می‌کشه چون وکیل پرونده بنده به هیچ عنوان پیگیری پرونده را انجام نمیده فقط یه لایحه نوشتن و الان نزدیک به دو ماه هستش از روی این قضیه گذشته و هنوز کارشناس تعیین نشده آیا نیاز به پیگیری و حضوری مراجعه حضوری به شعبه برای تعیین کارشناس است یا نه همان نوشتن لایحه کافی می‌باشد چون وکیل پرونده میگه که من لایحه رو نوشتم و نیازه پیگیری ندارد خود شعبه تعیین می‌کند

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

هست. وقت بگیرید و به اجرا بروید تا انتخاب کارشناس انجام شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شعبه مربوطه موضوع رو پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حضورا به شعبه مذکور با وقت قبلی الکترونیکی مراجعه فرمایید