مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ نظریه کارشناس قیمت گذاری ملک در سامانه ثنا

سلام و عرض ادب .
دیروز برای من از اجرای احکام ابلاغ شد که برای مطالعه نظریه کارشناس در مورد قیمت گذاری ملک سه روز مهلت دارم. با توجه به اینکه محل دادگاه اجرای احکام تهران است و من ساکن و شاغل در گرگان هستم . میتوانم تقاضای رویت در سامانه ثنا را بدهم ؟ یا تقاضای مهلت بیشتر بدلیل 500 کیلومتر بعد مسافت را بدهم ؟؟.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید حضورا به شعبه اجرا احکام مراجعه نمایید