مشاوره حقوقی رایگان - پلاک گذاری تراکتور

سلام من ی تراکتور خریدم ک تا الان پلاک نشده مدارکشم تکمیله هم سند کمپانی داره و برگه گمرکی و هزینه گمرکی پرداخت شده چون وارداتیه حالا من دوساله پرونده تراکتورم مونده توی تعویض پلاک میگن این مدل تراکتور جلوی پلاک گزاریشونوتو سایت بستن قبلا نمونش رو پلاک کردم راهنمایی هم بازدید کردن همچیشم کامله .گفتم بینم از چ ارگانی باید پیگیر بشم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید