مشاوره حقوقی رایگان - اضافه پرداختی عوارض شهرداری خودرو ...

با سلام. بنده یه پژو 206 مدل 81 در سال 98 خریدم که طرف کاملا صفر کرد عوارض شهرداری رو داد به من بعد از گذشت 4 سال 1403 من رفتم پلاکمو عوض کنم با تغییر ادرس فرستاد عوارض شهرداری داخل تعویض پلاک رفتم 3130000 برا من عوارضی اورده و من اشتباهی پرداخت کردم
یعنی کل سال ماشین از سال 81 تا 1403 این مبلغ شده خواستم بدونم این 250000 اضاف کشدم اینو بهم برگردونن مدرک شماره پیگیری اون عوارض پرداخت شده سال های ماقبل 98 رو هم دارم
کجا مراجعه کنم و چه جوری؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام به ذیحسابی شهرداری مربوطه مراجعه کنید ، بعید است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه بدهین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شهرداری و واحد ذی‌حسابی با در اختیار داشتن مدارک واریز اقدام بفرمائید‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به شهرداری مربوطه مراجعه کنید