مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سود

با سلام. برداشتی شریکم در طول شراکت 400 میلیون و برداشتی بنده 200. اما سهم من 60 درصد و سهم شریکم 40 درصد هست. بنده از برداشت ایشون کاملا بی اطلاع بودم.سرمایه موجود 655 میلیون هست. آیا الان برداشت ایشون را باید 40 درصد حساب کرد و سهم بنده را مشخص نمود یا نه باید برداشت ها و سرمایه را جمع و ضربدر 60 درصد کنیم تا سهم من مشخص شود؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست کارشناسی حسابداری از شورای حل اختلاف کنید تا بررسی کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تامین دلیل نمایید
موضوع به کارشناس رسمی حسابداري ارجاع خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اخذ تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادکستری همه چیز را مشخص خواهد نمود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نیاز به کارشناس رسمی دادگستری در امور حسابداری و حسابرسی خواهد بود