مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

خانمی هستم که به تازگی از شوهرم طلاق غیابی گرفتم بعد از مدت یک سال دوندگی و در این یکسال شوهرم در هیچ جلسه دادگاههای و مشاوره ای شرکت نکرد حتی برای صیغه طلاق هم به دفترخانه نیامد آیا اکنون می‌تواند با اتهام به رابطه نامشروع به من مربوط به دورانی که با او زندگی میکردم مربوط به یک سال و نیم پیش از من به اتهام رابطه نامشروع شکایت کند و درخواست پرینت متن پیامک من را بدهد. و اینکه من دو سیم کارت داشتم یکی به نام مادرم و دیگری به نام خودم آیا قاضی با توجه به اینکه طلاق گرفتم و ایشان اصلا حاضر نشده و هیچ شاهدی ندارد به پرونده رسیدگی می‌کند و اگر رسیدگی می‌کند از خطی که به نام مادرم هست می‌تواند استعلام کند و اینکه اصلا در این موارد استعلام متن پیامک می‌شود هیچ مدرکی دست ایشان نیست ممنون از شکیبایی شما لطفا پاسخ دقیق دهید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.از رای غیابی واخواهی نموده یا خیر؟سیم کارت به نام هر کس باشد او قادر خواهد بود پرینت پیامها را بگیرد در غیر این صورت خیر مگر به دستور قضایی باشد.