مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از بنده و ارائه رسید جعلی

با سلام یک سوال دارم لطفا راهنمایی کنید شخصی من را گول زد حدود 4میلیون تومان دو رسید جعلی ساخت داد به من از طریق بلوتوث فرستاد و رفت اون طرف هم نمیشناسم شماره هم ندارم از اوش و از یک شرکتی در کرج اینترنتی فرستادم رسید دو کارتخوان فرستادن برام با مدارک و فعال سازی و و روح من هم خبر نداشت اون طرف هم4میلیون نقد از من گرفت و رفت و یکی دستگاه ها رو برادرم شکست با من دعوا کرد درگیری رو دادم به شخصی که2میلیون به من بدهد بدهم شرکت متاسفانه ایشون هم من را گول زد نوشته محضری با امضا اثر انگشت گرفت که خریدم مبلغ ننوشت فرداش700ریخت برای من و اظهار منامه هم فرستادم براش ولی براش مهمه نیست محل نمیده و الان اون شرکت هم اومدن من را گول زدن از طریق روبیکا که رسید های قبلی رو بفرستید با آدرس شماره همراه ثابت و عکس کارت ملی که اگر دستگاه خریدی بار دیگر قیمت همکاری حساب کنیم و الان اون دو دستگاه هم خراب و دست دوم بودن و هم گران فروشی نمودن به من و الان هم تهدید می‌کنند اون شرکت من را و هم تهمت به کلاهبرداری می‌کنند و هم توهین می‌کنند و بد رفتاری بی احترامی همکاراش اون شرکت و خود صاحب شرکت و میگن هم برایت شکایت کلاهبرداری و جعل اسناد بانکی انجام می‌دهیم تمام این کارا زیر سر خانم صاحب اون شرکت است و این وسط سر منم کلاه رفته اون شرکتم توهین بی احترامی تهدید و تهمت میزند و هر چه میگویم با آرامش که مهلت بدهید پول شما را پرداخت میکنم سر من هم کلاه رفته حالیشون نیست تهمت میزنن میگن خودت کلاهبرداری و من باید چه کار کنم این وسط که روح من هم خبر نداشت و اون رسید که اون مرتیکه معتاد بود ارائه داد با بلوتوث و رفت و شماره هم ندارم ازش زیر پوشش بهزیستی و اعصاب روان هستم خودم در عذابم عذاب وجدان گرفتم چه کار کنم اگر از من شکایت کرد اون شرکت چون هم گران فروشی کردن هم تهدید هم تهمت و هم توهین و هم بد رفتاری بی‌احترامی لطفا راهنمایی کنید ممنون نگرانم در فکر هستم تا حالا پول حروم نخوردم عذاب گرفتم ممنون منتظر هستم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به لحاظ اهمیت موضوع باید تخصصی واکاوی و تشریح گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت پاسخگویی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیاز به بررسی بیشتر دارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .