مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به کلاهبرداری و مال مردم خور

کسی به من گفته که کلاهبردار و مال مردم خوری .من بهش گفتم کلاهبردار تویی که خونه شوهرت بالاکشیدی .اگر ایشون شکایت کنه منم میتونم با پیامش که موجود هست بگم اول ایشون بی دلیل به من گفته من هم در جواب گفتم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورتی که از شما شکایت کرد شما نیز می توانید شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر یک از شما برای اثبات ادعای که مطرح می‌کنید باید دلیل بیاورید در غیر اینصورت دعوای شما ردخواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در این حالت هردو بهم توهین کردید بهتر بگویم ایشان مرتکب توهین ساده شده است که جرم توهین و مجازات جزای نقدی را به همراه دارد شما با استفاده از لفظ کلاهبردار مرتکب جرم افترا شده اید و مجازات حبس برای شما در پی خواهد داشت بهتر است هردوی شما این موارد را پیگیری نکنید چرا که هر دو محکوم می‌شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما هم می توانید شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل اقدام می باشد در صورت اثبات هر دو محکوم میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اقامه دعوا ، شما
باید با تنطیم لایحه دفاعیه دقیق دفاع نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

هر كدام جداگانه قادر به شكايت هستيد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هردو شما میتوانید ازهم شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

مرتکب توهین ساده شده است که جرم توهین و مجازات جزای نقدی را به همراه دارد

استفاده از لفظ کلاهبردار مرتکب جرم افترا شده اید و مجازات حبس در قانون جدید رو نداره.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اگر هردو کذب گفته باشید هردو عمل جرم افترا ساده می باشد که اگر شکایتی علیه شما مطرح شود شما نیز متقابلا میتوانید افترا را مطرح کنید اما اگر واقعا کلاهبرداری صحیح باشد جرمی اتفاق نیفتاده است ولی باید اثبات گردد چون اصل بر برائت است یعنی فرد بی گناه است پس بدون دلیل نمیتوان کسی را متهم نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، در صورت شکایت از سوی ایشان شما نیز می توانید شکایت نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

این موارد توهین محسوب میشه و چون مستند و مکتوب هستش هر دوطرف محکوم به پرداخت جزای نقدی در صندوق دولت خواهید شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. هم می توانید چنین دفاعی کنید و هم می توانید مستقلا شکایت کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما میتوانید به جرم افترا شکایت کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله به عنوان افترا میتوانید

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سامکان ثبت شکایت برای شما نیز موجود است لکن به هرکدام از ادعاها به صورت جداگانه رسیدگی می شود.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان تنظیم شکوائیه تحت عنوان افترا برای شما وجود دارد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله شما نیز میتوانید شکایت مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ارتباطی به یکدیگر ندارد هر یک از طرفین می توانند جداگانه شکایت کنند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله و از جهات مخففه مجازات افترا خواهد بود( تحریک بزه دیده)

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در جرم توهین ، شروع کننده اولیه ملاک نیست و صرف توهین به هر منظور اعم از اینکه در مقام پاسخ باشد یا خیر جرم است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هردو به هم تهمت و افترا زده اید و هردو مرکب جرم شده اید . بهتر است صلح و سازش نمایید .