مشاوره حقوقی رایگان - نبودن صاحب سند

با سلام و تشکر بابت سایت خوبتون
من 5 سال پیش یک موتور سیکلت را قولنامه ای از کسی خریدم که ایشان هم قولنامه ای خریده بودم قرار شد با صاحب سند بریم برای تعویض پلاک و سند که ایشان هم آمدن اما به علت ناقص بودن مدارک بنده کار انجام نشد چند وقت بعد که تماس گرفتم با هم صاحب سند از ایران رفته بود و به عمویش وکالت داده بود اما هر بار به بهانه ای عمویشان کار را عقب می انداخت تا آخر طلب پول کرد در صورتیکه من تسویه کامل کرده بودم با نفر قبلی منم دیگه پیگیری نکردم الان قصد فروش موتور دارم اما از صاحب سند خبری ندارم به غیر از آدرس داخل سند و مبایعه نامه ای که با نفر قبلی نوشته بوده و عمویشان هم متاسفانه برابر کرونا فوت کرده.
من مدارک موتور از کارت و سند و قولنامه خودم و نفر قبلی هم دارم که با صاحب سند نوشته بوده.
با این شرایط من چکار باید بکنم آیا میتونم درخواست الزام به سند بدم و سریعترین راه چیست. با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

راه حل سریعی ندارد باید دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون وکالتنامه با فوت وکیل یا موکل باطل میشود

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طرفین وکالتنامه فوت کنند ان سند باطل است. میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر مدارک مالکیتی و تصرفات باید رویت شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما دادخواست الزام سند به طرفیت فروشند و صاحب سند بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چاره ای به جز ثبت دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک ندارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

وکالتنامه که با فوت باطل است باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک به طرفیت فروشنده و مالک بدهید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده و همه ایادی ماقبل بدهید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دادخواست الزام به تنطیم سند رسمی مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به طرفیت تمام ایادی ماقبل دادخواست بدهید