مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال سند موتور سیکلت

سلام وقت بخیر . من یک موتور دو ماه پیش از یک اقایی خریداری کردم به صورت قولعنامه ای کل مبلغم پرداخت کردم در بانک اون اقا هم موتورو از نمایندگی خریده و مبایعنامه با نمایندگی داره مدارکم به من کارت موتور بیمه و مبایعه نامه اصلی بهذهمراه موتور دادن گفتن چند روز دیگه سندو برات میزنم الان دو ماه گذشته و هی عقب میندازن نمیان برای سند ایا امکانش هست اقدام کنم برای الزام به سند ؟ چون سند سبز و سند و کمپانیو ندارم ولی بفیه چیزارو دارم
ممنونم راهنمایی کنید
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر خودتان نمیتوانید اقدام کنید باید الزام ایشان را از دادگاه بخواهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

مدارک مورد نیاز جهت انتقال مالکیت موتور سیکلت بشرح ذیل می باشند

اصل و کپی کارت ملی خریدار و فروشنده
اصل و کپی شناسنامه خریدار و فروشنده
نسخه اصلی سند موتور سیکلت
کارت موتور سیکلت
ارائه سندی از پلیس 10 مبنی بر اعلام جریمه موتورسیکلت یا پرداخت آن
احراز سکونت در محلی که به اعلام مکان سکونت گزارش داده‌اید
دارا بودن بیمه شخص ثالث

اگر فروشنده اقدامی نکرد از طریق دادگاه حقوقی با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی الزام فروشنده را به ثبت انتقال سند خواهان شوید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند مطرح نمایید