مشاوره حقوقی رایگان - اذیت و آزار پدر مادر

پدرم منو به ازدواج با پسر همکارش مجبور کرده منو کتک زده من از خونه فرار کردم زنگ زده بهم و گفته اگه برگردی میکشمت من چطور میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سعی کنید موضوع را با دوستی حل کنید.چنانچه مایل به ارائه مشاوره هستید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل.09128889189

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
تهدید و ضرب و جرح از ناحیه پدر اگر از حدود متعارف خارج شود قابل شکایت است . از طریق دفاتر خدمات قضایی می بایست شروع نمایید.
با شکایت از پدرتان می خواهید به چه نتیجه ای برسید؟
توصیه می کنم از پزشک مشاور خانواده و همچنین راهنمایی و کمک بزرگترها فامیل استفاده نمایید.