مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی جرحی

با سلام چند روز پیش ما تصادفی کردیم که ماشین ها به پارکینگ رفت و تو دادسرا ماشین ایشون ازاد شد و ما در دادسرا خواستار دیه و خسارت ماشین و افت قیمت خودرو شدیم، هنوز منتظره تشکیله دادگاهیم که نوبتمون بشه، حالا به بیمه مراجعه کردیم و با کروکی تشکیل پرونده دادیم که بیمه تنها 9 میلیون میده و طرف گفته بقیشو بعد از دیدن کارشناس میده، حالا سوالم اینجاس ایا ما ماشینو از پارکینگ دراریم یا منتظره دادگاه باشیم چون هنوز از طرف دادگاه کارشناسی واسه افت قیمت تشکیل نشده و اینکه اگه در میاریم و با پرداخت خسارت تصادف فقط نه دیه و نه افت قیمت تعمیر ماشین را شروع کنیم؟ پس از تعمیره ماشین میتوان افت قیمت را دریافت کرد آیا نیاز به گرفتن تامین دلیل هست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در دادسرا به جنبه کیفری تصادف رسیدگی میشود. البته پس از تحقیقات دادسرا پرونده به دادگاه می رود و در آنجا می توانید مطالبه خسارت و ضرر و زیان ناشی از جرم را بخواهید.
ولی این راه توصیه نمیشود زیرا بسیار زمان بر است.
بهتر است ابتدا تامین دلیل بگیرید مبنی بر میزان خسارت. بعد ماشین را درست کنید. بعد دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت طبق نظر کارشناس بدهید