مشاوره حقوقی رایگان - بحث در اینستاگرام و تهدید به پخش کردن عکس دختر

سلام. من چند ماه پیش ار طریق اینستاگرام با خانومی اشنا شدم باهم دوست شدیم عکساشو واسم فرستاد بعد از مدتی بحثمون شد منم واسه اینکه خودمو اروم کنم تهدیدش کردم که عکساتو پخش میکنم ولی این کارو نکردم اون باورش شد و از من شکایت کرده الانم با ضامن آزادم. من اهواز هستم اون از خرم اباد شکایتم کرده نمیدونم چه بلایی قراره سرم بیاد

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.تهدید به انتشار عکسهای خصوصی کردید یا عکسهایی که در اینستاگرم شاکی وجود داشت؟