مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد حق ارتفاق

سلام وقت بخیر
ببخشید میخواستم بدونم اجازه دادن شفاهی برای عبور و مرور خانوادگی(برادر) از ملک باعث ایجاد حق ارتفاق میشود؟درصورت فروش ملک برادر به غریبه آیا خریدار جدید هم با توجه به اینکه اجازه به علت یک خانواده بودن داده شده باز هم میتواند عبور و مرور کند؟اجازه به برادر چندین سال است داده شده اما ملک حدودا 5 ماه است به غریبه فروخته شده
ممنون از زحمات و پاسخگویی وکلای گرانقدر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

اگر اجازه عبور ، در قالب اذن ساده بوده باشد ، اذن قابل رجوع است
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر اذن ساده بوده قابل رجوع است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام صرف اجازه عبور بصورت موقت موجب حق ارتفاع نیست و چنین حقی بنابر مواد 94 و 95 قانون مدنی از طریق قرارداد یا قانون ایجاد می‌شود.