مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک کلنگی با اضافه بنا

با سلام ما یک ملک کلنگی داریم که می خواهیم آن را تخریب و با گرفتن مجوز آن را بسازیم.

سوالی که داشتم از حضور کارشناسان این است که آیا این ملک کلنگی ما که کمی اضاف بنا دارد و به سمت حیاط پشتی پیشروی داشته است با در نظر گرفتن این که این ملک کامل تخریب خواهد شد ، باز هم مشمول ماده صد می شود و باید برای اضافه بنای قدیمی مبلغی به عنوان جریمه پرداخت شود؟

ممنون از شما.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به شهرداری مربوطه مراجعه کنید