مشاوره حقوقی رایگان - اضافه بنا

سلام. اگر ساختمانی که 3 و نیم طبقه با متراژ 200 متر زمین که طبقه آخر 20 سال پیش در همدان شهرک الوند ساخته شده چه حکمی دارد خرید و فروش آن چگونه است. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با همین شرایط می توانید معامله را انجام دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با شرایط فعلی قابل نقل وانقال است ولیکن ممکن است شهرداری اضافه بنا را جریمه نماید یا تخریب

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میبایست بابت اضافه بنا از طریق پرداخت جریمه اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اضافه بنا یا جریمه و یا تخریب دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حکم تخریب ندارد با پرداخت جریمه های آن موانع تنظیم سند آن برطرف می شود و قابل خرید و فروش می گردد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اظهارنظر مستلزم رویت و مطالعه مدارک است