مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی سربازی

سلام و درود بنده برج 9 تصادف کردم و ساق پام خورد شد پای چپم هم رباط و مینیسنک ندارع و شورای پزشکی برام 9 ماه استراحت در منزل نوشت بعد این نه ماه اگر پام جوش نخورد معاف میشم سرباز ارتشم هستم
اگر این 9 ماه تمام شد و پام جوش خرد و برگردم سر خدمت ایا این 9ماه رو باید خلا پر کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد نامه شورای پزشکی به نظر می‌رسد که این 9 ماه جزء خدمت محسوب خواهد شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به کمیسیون پزشکی ارگان مربوطه دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به یگان خدمتی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق یگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام جزو خدمت محسوب نمیشود وخلا خدمتی است

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

سلام. مدارک پزشکی شما توسط کمیسیون مربوطه بررسی می‌شه. به نظر معاف از رزم بشید و معافیت کامل بهتون تعلق نگیره.