مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت مهریه

سلام وقت بخیر. همسر بنده با توجه به قطعی شدن محکومیت بنده به پرداخت مهریه، تقاضای اجراییه کردن و این اجراییه صادر و به بنده ابلاغ شده است که محکوم به پرداخت 500 عدد سکه و 90 میلیون خسارت دادرسی و 120 میلیون نیم عشر اجرایی میباشم.
1_بنده تا چند روز بعد از ابلاغ اجراییه مهلت دارم که داخواست اعسار بدم؟ 10 روز یا سی روز؟ (چرا در پاورقی اجراییه نوشته ده روز)
2_دادخواست اعساری که باید تنظیم کنم باید به خواسته کل محکومیت ( مهریه،خسارت دادرسی،نیم عشر ) باشد؟
3_بنده کارگر هستم با حقوق 3 و نیم میلیون و دارای یک واحد آپارتمان 80 متری با وام مسکن در یک مجتمع 20 واحدی که محل سکونتم است. آیا این منزل مسکونی مستثنیات دین است؟ (البته این منزل قبلا توسط اجرای احکام ثبت اسناد و املاک توقیف شده بود و با اعتراض بنده در هیئت نظارت استان رفع توقیف شد و همچنین یک چهارم حقوق بنده نیز ماهیانه توقیف و کسر میشد و به همسرم پرداخت میشد ولی ایشان با انصراف از عملیات اجرایی در ثبت اسناد و املاک ، حالا از طریق دادگاه اقدام به وصول مهریه خود کرده و اجراییه مربوطه نیز از دادگاه به بنده ابلاغ شده است ).
4_در برگه صورت اموال آیا باز هم نیاز است که این منزل مسکونی را معرفی کنم یا نه؟ و اینکه واقعا ضرورت دارد که تمام کارت های بانکی و موجودی را قید کنم (چون این کارت ها فاقد موجودی و بلااستفاده هستند و فقط یک کارت بانکی است که حقوق بنده به آن واریز میشود )
5_در حال حاضر با شرایط بنده و وضعیت اقتصادی، معمولا میزان پیش پرداخت و اقساط مهریه به چه صورت است؟
ممنون از شما بزرگواران

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا بین 5 تا 10 درصد مهریه پیش و مابقی هر چند ماه یک سکه