مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام وقت بخیر
طلاق توافقی
میخواستم بگم که ابلاغیه اومده برای رسیدگی یک بار قبل از دادگاه شورای حل اختلافم بریم
اونجا چه سوالاتی میپرسن ؟
و جواب شورل برای دادگاه مهم هستش؟
میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در حال حاضر در اکثر دعاوی ابتدا جهت سازش به شورای حل اختلاف ارجاع میشوند
در شورا حاضر شوید و عنوان کنید حاضر به سازش نیستید و پرونده به دادگاه ارجاع شود

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

سوال بابت اینکه تمایل به ادامه زندگی دارید یا خیر و اگر ندارید چرا، از این قبیل سوال ها

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام برای چه پرونده ای شورا؟؟؟شورا اصولا برا سازش است وچیزی خاصی ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای صلح و سازش به شورا فرستاده شده. اهمیت چندانی ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صرفا راجع به تمایل و با عدم تمایل جهت ادامه زندگی مشترک پرسش میکنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پرونده برای صلح و سازش به شورا ارسال شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص اختلافاتی که دارید سوال می شود و سعی می کنند که شما آشتی کنید

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

باسلام و احترام، برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف فرستاده میشود و سوالاتی از قبیل این که به چه علتی تمایل به عدم ادامه ی رابطه زوجیت دارید.