مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صورتجلسه

با سلام و خسته نباشی
بنده حکم خلع ید گرفتم و به مرحله اجرای احکام برای اجرا رفت اینقد اذیت شدم برای جاری شدن حکم که نهایتا با یک ترفندی قاضی اجرای اجکام صورتجلسه تنظیم کرد که مقرر شد پول مستاجر بنده بدهم الان پشیمان شدم . سوال من اینست چگونه میتوانم صورتجلسه را باطل کنم ثانیا قاضی اجرای احکام میتوانم حکم تعلیق کند بدلیل صورتجلسه تنظیمی در دادگاه

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سوال شما واضح نیست اگر صورتجلسه در دادگاه بر اساس توافق تنظیم شده ابطال ان نیازمند دلیل محکمه پسند می باشد