مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام من ودختر23 ساله ام به دلیل اخلاق بد شوهرم مدت یکسالونیم هست ترک منزل همسرم کردم ایشان الزام به تمکین هفت ماه پیش گرفته ولی دنبال اجرائیه الزام به تمکین نرفته اگر اجرایئه بگیرد باز هم دادگاه به من فرصت اعتراض وشنیدن صحبتها من وشهادت دخترم مبنی براینکه امنیت نداریم میدهد ؟ شوهرم چقدر وقت وزمان داره که اجرائیه بگیره وگرنه رای که گرفته ابطال میشود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید با هر بار شکایت میکردید نمیشود که هم امنیت جانی نداشته باشی و هم هیچ شکابتی نکرده باشی