مشاوره حقوقی رایگان - قهر زوجه

سلام.. ما تقریباً 20ساله ازدواج کردیم که بچه دار نمیشدیم ‌ولی با لطف خدا الان یه دختر 19 ماهه داریم ولی متاسفانه از وقتی دخترمون اومده خیلی زیاد با هم مشاجره میکنیم که اونم برمیگرده به حالت روحی بدی که خانمم داره حرفشم اینه که تو معتاد شدی واسه همینه که منم مریض شدم منم بهش گفتم عیبی نداره بیا بریم پیش روانپزشک که حرفمون بالا گرفت و الان 8روزه گذاشته رفته خونه مامانش میگه دیگه نمیام و بدتر اینکه نمیذارن دخترمو ببینم منم همون روز رفتم ازمایش دادم ولی اون نمیره دکتر شکایت هم نکرده دیگه نمیدونم چکار کنم لطفاً راهنماییم کنین. ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است مشکلات را با صحبت کردن حل نمایید و نه شکایت کردن

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید اظهار نامه جهت دعوت به حضور زوجه ارسال نمایید . اما در بیشتر مواقع افراد نا آگاه ارسال اظهار نامه را مانند شکایت می دانند . پیشنهاد می شود از طریق بزرگان فامیل یا مشاور خانواده سعی در صلح سازش داشته باشید.