مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

با سلام من در سند نکاحیه 1367 عدد سکه و 1 دانگ و نیم ملک به قباله بنده میباشد و بعد از فوت پدر همسرم مادر ایشان ملکی را که 1/5 آن در قباله من بود را کوبیده و ساخته اند و مهریه من را نداده و ملک را تبدیل به آپارتمان کرده اند و این 1/5 مهریه من در سند نکاحیه قید شده و نیز در برگه صورت مهر نوشته شده و تعدادی شهود ان را امضا کرده اند و البته یکی از آن شهودها که هم صورت مهریه را نوشته و هم امضا کرده همان کسی است که ملک را تبدیل به آپارتمان 6 واحد کرده اند و در مقابل دادن سهم مهریه من از ملک خودداری میکنند و حالا بنده میخواهم مهریه ام را اجرا گذاشته و نسبت به مادر شوهرم و آن آقا طرح دعوا کنم و آن 1 دانگ و نیمم را مطالبه کنم چجوری باید اقدام کنم؟
1. مادر همسر بنده که ملک را کوبیده و تبدیل به 6 واحد مسکونی کرده اند هنوز سند کل ملک را برنگردانده به نام مشتری (قرار بر این بوده 1واحد از این 6 واحد برای ایشان و مابقی به سازنده ملک سند زده شود و ولی فی الحال بنام خود ایشان است کل آپارتمان.)
2. آیا من میتوانم از 6 واحد کل طرح دعوا کنم به نسبت مهریه ام ؟
3. چجور باید طرح دعواکنم؟

پاسخ ها :

امیر مسرور

جناب آقای امیر مسرور :

البته آنها بدون اجازه شما حق کوبیدن نداشتند....ولی الان شما میتونی مطالبه اجرت المثل وقیمت(سهم)خودراکنید.