مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای حکم الزام به ایفای تعهدات قراردادی سازنده

پارسا:
عرض سلام و وقت بخیر و تقدیم احترام
امکان طرح یک مسئله وجود دارد؟

پیرو حکم قطعی دادگاه، خوانده (سازنده) محکوم به ایفای تعهد مطابق قرارداد مشارکت می باشد
از بنود قرارداد مشارکت انتقال مالکیت 30درصد سهم تجاری سازنده به مالک میباشد، زمین سنددار بوده ولی بعلت عدم تسویه خلافی ماده صد، سازنده بصورت قولنامه ای اقدام به فروش سهم تجاری خود نموده است.
حال اجرای احکام چطور باید حکم را اجرا کند؟
با توجه به اینکه سهم تجاری سازنده پلاک ثبتی ندارد، چه باید کرد؟
در نظر داشته باشید اجرای احکام اعلام بی اطلاعی نموده است

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به توضیحات بیشتر به وکیل جهت اخذ راهکار قانونی ست، میتوانید تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اجرائیه حکم بر اساس رای صادره با اجرای احکام است اما ارائه مستندات فروش در این خصوص با توجه به شرایط با خواهان است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

روند اجرا باید فراهم شود و اگر نیازمند صرف هزینه باشد و خوانده پرداخت نکرد شما حسب تجویز دادگاه پرداخت و تز ایشون اخذ کنید
اگر مشهد هستید درخدمتم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .