مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام.بنده باهمسرم از چندسال پیش مشکل داشتیم واین چندسال چندبارمهریه گذاشته اجراویک بارهم حکم طلاق توافقی از دادگاه گرفتیم که باپادرمیانی برگشتیم سرزندگی.دوسال پیش ماشینی خریدم که بنام دخترم که ده سالشه زدم.الان دوباره مهریه گذاشته اجرا.بنده بااین ماشین به عنوان شغل دوم اسنپ کارمیکنم آیامیتونن این ماشین روبرای مهریه توقیف کنن.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر بنام دختران هست قابل توقیف نیست

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام
خیر نمی‌توانند مگر اینکه اثبات بشه معامله صوری و جهت فرار از دین بوده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بدین صورت امکان‌پذیر نمی‌باشد مگر تحت شرایط دیگر