مشاوره حقوقی رایگان - دیه ی کنده شدن موی سر، چنگ زدن صورت و گردن

با سلام، خسته نباشید.خانم هستم، موهای قسمت چپ فرق سرم توسط کسی کنده شده، صورت و گردنم هم چنگ انداخته، بدون خونریزی جای چنگ. دکتر پزشکی قانونی، تقریبا 4ماه طول درمان، برای موهای سرم، نوشته.درحال حاضر پس از دارو درمان، بعضی از تارهای موهایم رشد کرده، وبعضی نه. دیه اش چقدر می شود؟ هم موهای جلوی سرم، هم چنگ صورت و گردنم؟ با تشکر??

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پزشکی قانونی میزان صدمه را مشخص کند و بر اساس نظر پزشک قانونی دیه تعیین میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشک با توجه به معاینه دقیق و تعیین درصد دیه را مشخص می کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نظر پزشک قانونی دارد که چند درصد دیه تعیین کند