مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خرید ملک ارثی توسط یکی از ورثه

درود
زمانی که پدرم در قید حیات بود، وصیت نامه ای در حضور پدر و وراث مبنی بر تقسیم زمین ها نوشته شد و توسط همه وراث و شوراهای محل امضا شد. اما الان یکی از وراث مدعی هستند که فلان زمین را ما در زمان حیات پدر خریده ایم اما در زمان نوشتن وصیت نامه حرفی در این باره از طرف ایشان گفته نشد.باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی ارائه شد می توانید در دادگاه نسبت به آن اظهار انکار و تردید کنید و از طرفی اگر تایید شد می توانید ادعای ثمن معامله کنید و یا ادعای صوری بودن معامله را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شخص مدعی باید برای اثبات ادعایش دلیل ارایه دهد صرف گفتن کافی نیست

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

سلام شما تقاضای تقسیم ترکه را نمایید و ایشان اگر ادعایی دارد اثبات نماید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اگرخریداری کرده اندبایدمدرک ارائه کنندواگرمدرکی نداشته باشند بعنوان ارث بین همه ی ورثه تقسیم می شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر اصالت برگه ثابت شود وصیت نسبت به آن باطل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان مدرکی دارد می‌بایست ارائه دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا بیمه مقصر را اعلام می‌نماید شاید بچه مقصر شود که در آن صورت چیزی به گردن شما نیست

یا تقسیم بندی می‌شود و در آن صورت بیمه مطابق تقصیری که شما کردید می‌پردازد

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،فرد خریدار به استناد مبایعه نامه میبایست ادعای خویش را به اثبات برساند و دعوایی بطرفیت کلیه وراث جهت اثبات ادعای خویش مطرح نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد وصیتنامه و مبایعه‌نامه است

باید مشخص گردد که آیا امضای خریدار در ذیل وصیت نامه وجود دارد یا خیر
و ...

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس در این مورد ادعایی داشته باشد باید بتواند آنرا به اثبات برساند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به مدارک ایشان وجزئیات داارد،درصورتی که واقعا خریده باشد سکوت دلیل برعدم مالکیتش نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دارند می‌بایست ارائه دهند شما نیز راه دفاع دارید

امیرحسین محمدی پارسا

جناب آقای امیرحسین محمدی پارسا :

با سلام نسبت به اسناد و مدارک ارائه شده از طرف ورثه ادعای جعل نمایید با تعیین کارشناس

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
هرکسی ادعایی دارد باید با ارائه دلیل ادعای خود را اثبات کند.
اگر سندی ارائه دادند می توانید نسبت به آن ادعای جعل مطرح کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید مستندات خرید به اثبات داده برسد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

ورثه ای که ادعای معامله دارد باید صحت معامله را قبل از وصیت اثبات کند شما ایراد کنید که شخصی که ملکی را فروخته با سلب مالکیت حق وصیت نداشته لذا ادعای آن ورثه جهت معامله کذب است