مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت ازدواج

سلام . دختری هستم 18 ساله که پدر و مادرم از هم جدا شدن و حضانت من با مادرم است. چند ماه پیش برای من خواستگاری امد که علاقه رغم میلم خانوادم موافقت کردن و درخواست اذن پدر برای ازدواج به دادگاه دادند . من به هیچ وجه به این ازدواج راضی نیستم و پسر هم شرایطی دارد که قطعا صلاحیتش در دادگاه تایید خواهد شد . آیا میتوانم در دادگاه اعلام کنم و از این ازدواج توسط دادگاه جلوگیری شود . به دلیل نسبت فامیلی امکان پاسخ منفی سر سفره عقد نیست و آبرو ریزی میشود پسر و خانوادش هم با صحبت های من راضی نمیشوند . لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم که این ازدواج انجام نشود ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اجباری نیست خود میتوانید ادامه ندهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما از حضانت خارج شده‌اید از 9 سالگی دیگر شما دارای حضانت نیستید برای ازدواج هم می‌توانید خود تصمیم بگیرید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در دادگاه عدم رضایت خود را بیان بفرمایید، شما اجبار به ازدواج هرچند ایشان از هرنظر مورد تایید باشند نخواهید شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به قاضی بگو جریان را
ولی علت را هم باید بگویید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله قطعاً این کار را انجام بدهید در روز جلسه دادگاه و یا یک روز قبل از آن به قاضی مربوطه مراجعه کنید و با ایشان راجع به این قضیه صحبت کنید تا قاضی دادخواست را باطل نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست را باید شما ثبت می کردید و در دادگاه می توانید اعلام کنید رضایت ندارید.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

برید دفتر خدمات قضایی و یه لایحه ارسال کنید بابت استرداد دادخواست تا پرونده قبل از جلسه دادگاه بسته بشه

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به سن شما میتوانید عدم رضایت خود را در دادگاه و نیز محضر ازدواج اعلام کنید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

در دادگاه اعلام کنید به ازدواج راضی نیستید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از دادن دادخواست و تعیین شعبه ، نزد قاضی شعبه رفته و اعلام کنید ازدواج تحمیلی است. روز جلسه هم تکرار کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
کسی نمی توانید در مورد ازدواج شما تصمیم بگیرد و تصمیم گیری با خودتان است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما از مدار حضانت خارج و مستقل هستی و میتوانید با این ازدواج مخالف کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما در دادگاه اعلام کنید مایل به ازدواج نیستید و از دادخواست مطرح شده را استرداد میکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از حضانت خارج شده اید و میتوانید راسا تصمیمات خود را اتخاذ نمایید و دادخواست را مسترد نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازی به دادگاه نیست شما رضایت ندهید امکان عقد نیست به پسر هم اعلام کنید ایشان را نمی خواهید