مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام خسته نباشید
یکی از دوستان برای من به علت کاری پول ریختن و من کار رو انجام دادم بعد کسی که برای دوستم پول ریخته بود از من و دوستم شکایت کرده و حساب من بسته شده
و به پلیس فتا گزارش داده در صورتی که کار اون فرد انجام شده ولی دنبال پولشویی است و من در این زمینه نقشی نداشتم چطور میتونم ثابت کنم و حسابمو باز کنم
ممنون میشم از راهنمایی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید و در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر جرمی اتفاق افتاده شما در اینجا معاونت در جرم انجام داده‌اید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، باید ثابت کنید که مبلغ را جهت انجام کار برای شما واریز کردند و آن کار هم انجام شده است. میتوانید از شهادت شهود یا متن پیامک های ارسالی برای اثبات ادعای خود استفاده کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با مراجعه به پلیس فتا و ارائه مدارک قانونی و یا داشتن قرارداد می‌توانید از حساب خود رفع توقیف نمایید

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام باید اسناد و مدارکی که ناشی از انجام کار بوده رو به دادگاه ارائه کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با ادله و مدارک به دفتر وکیل مراجعه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید اثبات کنید قرار بوده بابت واریز مبلغ کاری انجام می شده و آن کار هم انجام شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اقدام شما معاونت در جرم است

می‌بایست پیگیری نمایید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

باید از طریق پلیس فتا پیگیر باشین با مدارک موجود ثابت کنین

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

باید اثبات بشه کلامتون. و اون کار دال بر فعالیت شما هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اظهارات خودرا به استناد شهادت شهود ، پیامکهای ارسالی و...اثبات نمایید