مشاوره حقوقی رایگان - استفاده غیر مجاز از مشاعات

با سلام- یک ساختمان 40 واحده هستیم که سه راه داریم و پمپ خانه ساختمان بین راه پله تعبیه شده و یکی از واحدها دربی را تعبیه کرده که به پشت بام پمپ خانه راه پیدا کرده و اقدام به نصب لوله کشی و کاشی کاری نموده و استفاده اختصاصی کرده با توجه به این که بارها به ایشان تذکر داده شده و نامه کتبی از طرف هیئت مدیره به ایشان داده شده که نسبت به جمع آوری اقداماتش اقدام کند بی توجهی می کند لطفا در مورد راه کار قانونی راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم و عکس بگیرید و با عنوان مزاحمت ملکی و تصرف عدوانی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صورتجلسه نمایید می‌توانید با گرفتن عکس و فیلم و شهادت شهود شکایت خود را تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تصرف عدوانی از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام باید علیه فرد دادخواست و شکایت رفع ممانعت و رفع مزاحمت مطرح کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید نسبت به طرح دعوای حقوقی اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت تحت عنوان رفع تصرف و اعاده به وضع سابق طرح کنید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

دادخواستی مبنی بر مزاحمت ملکی ارائه بدهيد

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

تحت عنوان تصرف مشاعات طرح دعوا کنید