مشاوره حقوقی رایگان - مستمری شوهر وشاغل شدن

باسلام.من 6ساله شوهرم فوت کرده واز مستمری استفاده میکنم.6ساله هم که سرکار میرم و بیمه نمیکردن تقریبایکسال پسش خواستن بیمه کنن گفتن شاید بیمه ات قطع شود؟ایانمیسود بیمه کنند و از درمانی اشاستفاده نکرد وبرای بازنشستگی یااز بیمه بیکاری بعد هااستفاده کرد وحقوق مستمری هم قطع نشه؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مقوله را از طریق اداره بیمه به نحو حضوری پیگیری بنمائید‌‌.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به بیمه مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید