مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری همسر در صورت شاغل شدن

باسلام
بنده مستمری همسرم که فوت شدند را دریافت میکنم با یک فرزند دختر
اگر استخدام آموزش وپرورش شوم مستمری قطع میشود؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

خیر اشتغال شما ربطی به دریافت مستمری همسرتان ندارد و پرداخت میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .