مشاوره حقوقی رایگان - راه قدیمی و مسدود کردن

یه راه قدیمی بوده که از قدیم محل عبور گاو و الاغ و گوسفند بوده این راه ابتداش حدود 15 متر کنار زمین همسایه میگذره تا به زمین و خونه باغ ما برسه و میگه اجازه ورود ماشین نمیدم ولی مثل سابق برا راه الاغ و گاو اشکال نداره .و جوری شخم میزنه که یه لاستیک ماشین از تو زمینش رد بشه که گندم کاشته .راه قانونیش چیه چیکار باید کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از قدیم برای عبور و مرور گاو و گوسفند بوده است و نمیتوان هم‌اکنون برای تردد خودرو از آن استفاده نمود.