مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن راه قدیمی مال رو

باسلام وعرض ادب.زمین کشاورزی به مساحت 1000متر دارم که ازقدیم یک راه مال رو ازکنار زمین من ومتعلق به من بوده.(عرض حدودا 5مترطول20متر)من الان میخام زمین خودم روچهاردیواری کنم.آیا میتونم اون راهی که ازقدیم مال رو بوده رو مسدود و قاطی زمین خودم بکنم یانه؟واینکه همسایه روبروی میتونه درآینده به سمت همان مسیر مال رو درب پارکینگ دربیاره یانه؟ ممنون ازکارشناسان محترم..موفق باشید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با دهیاری یا شورای اسلامی محل و بنیاد مسکن مشاوره نمایید .